Jesper Rasmussen er trådt ind i bestyrelsen og valgt som næstformand

19. september, 2023 10:11

Grenå den 18/9-2023

 

 

På bestyrelsesmødet fredag den 15. september 2023 trådte Grenå Sejlklubs formand, Jesper Rasmussen ind i bestyrelsen for Grenå Marina.

Pladsen i bestyrelsen blev ledig, da vores formand Søren Jongberg desværre i juni måned helt uventet afgik ved døden. Så det er store sko, som Jesper skal fylde ud. Han får en hurtig og krævende start i bestyrelsen, fordi han straks blev valgt som næstformand for Grenå Marina. Sammen med Johnny Helboe udgør han fremefter marinaens formandskab.

Bestyrelsen var enige om at pege på Jesper Rasmussen som den oplagte næstformand. Det er der også god grund til. Jesper har været formand for Grenå sejlklub først i 10 år og så efter en pause igen på 3 år.

Jesper har ledelseserfaring fra tøjbranchen. Mr. Rasmus i Grenå var Jespers butik indtil 2002, hvor han valgte at sælge fra og koncentrere sig helt om Allsize Company, som han havde grundlagt i 1998. Så vi har fået en erhvervsaktiv selvstændig med i bestyrelsen med en solid ledelseserfaring.  Det er de ”erfarne” bestyrelsesmedlemmer – læs pensionister – rigtigt glade for.

Sejlsporten har været Jespers store lidenskab. Han har sejlet hele sit liv fra optimistjollen som dreng til kølbåden med blandt andet Djursland 55 og Buksesnedkeren som nogle af højdepunkterne.

Bestyrelsen hilser Jesper velkommen og glæder sig over, at han med næstformandsposten har taget et stort ansvar for Grenå Marina.